Varit många härliga staredagar.. :)

Hej!

Inte varit här på en vecka nu.

Men för det första vill jag upplysa att det gick toppen att spela i cafeterian! Och så har vi långhelg nu! Har varit ledig Torsdag och Fredag, i dag är det Lördag! Och vi börjar inte skolan förrän Tisdag! Så vi är lediga på Måndag också, sveriges nationaldag. Inte för att jag kommer fira den, direkt, men xD

I förrgår var jag på stare och red med Jonna. Det gick bra! Mycket galopp blev det faktiskt.. Och i Tisdags hoppade jag lite terränghinder på Todd med Ludvig och Putte inne i granskogen. Han tyckte faktiskt att det var jättekul! Det värmde hjärtat lite.. :) Han försökte till och med svänga tillbaka in till hindret när vi skulle ut ur granskogen.. x) Men det är ju så mjukt underlag där, och då gör det inte ont i deras små fossingar, så det blir roligare då! :)

I går var Sara med för första gången på ganska länge! Det var suuperkul! <3 Putte och Todd skötte sig så bra de bara kunde! ;) Vi tog en ny väg, vi svängde av grusvägen in på en liten sandväg. Det var spännande tyckte dom! Vi gick på den ganska länge, tills den blev avspärrad, så vi fick vända. Men det var en jättekul väg! Ökenvägen kommer vi kalla den, för den var lite ökenaktig, den var så torr och sandig :)

Sedan gjorde vi rent borstar. Det behövdes! Med ett ganska gott resultat!
Först lade vi alla ryktgrejor i ett saltbad, sedan efter några timmar tog vi ur dem. De var rena från smuts, men inte hår! Så vi satt i typ 2 timmar och lirkade ur hår! xD Men fina blev dem! Nästan som nya!

Här kommer lite bilder!



Arvid och Winzer på grönbete!



Todden! <3

Haha, gosh.



Haha, Todden då! <3



Sötnosar!



Arvid. :)


 :)





Sara tömkörde Putte igår! :)



Såhär bra blev resultatet med borstarna! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0