Ledig imorgon!

Pga studiedag så är alla på Strömstiernaskolan lediga imorgon, som jag säkert skrivit tidigare.

Runt klockan elva, kankse lite senare, ska Sara (Jensson) och hennes mamma komma och hämta mig. Sara Axelsson sa att klockan 12 blev bra, men vi fattade inte riktigt om det var då vi skulle rida, eller då vi skulle komma ut. xD Så Vi kanske blir där ute halv?

Aja, ska väl bli kul att få testa mina nya ridbyxor, som jag köpte med Sara (Jensson) på Nordby, på My One. Samma ridbyxor som Sara (J) har, bara att hennes är helskodda och inte mina. De är marinblå brun rutiga, typ. Jättefina!
Och så min mörkblåa ridhjälm och troligtvis min ljusrosa stalljacka till, det blir nog ganska snyggt.

Skulle bli mulet imorgon, hela dagen. Lite synd nu när det varit sol hela veckan efter ett himla regnande.

Men jaja, hoppas det går bra med mitt hjärta imorgon också, har börjat få lite ont i det. Pappa säger att det inte är nåt farligt, och jag får väl bara försöka att lyssna. Det är ingen idé att gå och grubbla på nu när jag har så mycket roligt framför mig!

Hejdå!


Kollar på Idol..

Gokväll! ;)

Sitter i vardagsrummet vid pappas dator, och ser på idol.
Just nu är det reklam, då men.
Jag och mamma var ute och sprang på terrängbanan förut. Vi sparng 4 km, stannade kanske 3, 4 gånger men det var kul! Jag var verkligen skittrött efter.

När vi kom hem duschade jag, gjorde franskaäxan och städade rummet på en tre kvart och såg slutligen på halv åtta hos mig, och åt scones. Gott!

Leon har fått slemhosta, och jag sover ju i hans rum (bara för att det är extremt varmt i min höga säng och för att jag inte kan sova när teven är på på morgonen och kvällen när jag ska sova), men jag får nog sova i mitt rum iallafall, även om jag säkert redan har blivit smittad så är det nog säkrast. Eventuellt så får väl lite trötthet nästa dag gå.

Hoppas jag inte har slemhosta om en vecka! xI

Aja, men ha en gó kväll!


Förlåt för att jag varit oaktiv!

Tjenixen!

Sorry för att jag har varit riktigt oaktiv men ja, jag har inte tänkt på bloggen så mycket, mest varit inne på facebook.

Ahang sitter här också,  med Williams data bredvid mig. Vi har spelat Mario, Ahang blev skitsur för att hon förlorade hela tiden så hon sa en massa taskigt om mig men hon sa att hon var oseriös, kul va? -.-'

Aja nu sitter vi iallafall här, och gör ingenting.

Igår var vi från Strömstiernaskolan lediga för en liten del av skolan hade brunnit!
Jag fick reda på det genom mormor.
Jag var på stare den dagen. (Söndags) De har fått en ny häst! Ett tvåårigt halvblod som kallas Arvid. Han var ljusbrun med bred bläs, och vita strumpor på alla fyra. Han var jättesöt! Kan ladda upp en bild på honom om jag hittar min kamera som är borta... :O
Hjälpte Fredrik i stallet på kvällen med att ta in och fodra alla fem hästarna. Jag tog in Putte och Arvid, han var lite hetsig men han var ju trots allt bara två år. Putte har fått en egen liten box! Och Todd står i Pippi Lottas gamla box, men han ska snart få en egen... *saknar henne*
Men det är ändå så mysigt när stallet är fullt! :)
Och så kommer mormor in och säger att skolan står i lågor. Jag blev jättechockad. Men ni anar inte hur glad jag blev när jag pratade med Sara och hon sa att det inte blev skola imorgon. Haha.

Men på Fredag är det studiedag så då blir det också att vara ledig!
Då ska jag rida hos Sara Axelsson klockan tolv med Sara J!
Ska antagligen rida Sunshine.
Ska bli kul!
Sen kanske jag åker ut till stare på eftermiddagen/kvällen och hjälper med med hästarna.
Längtar! :D

Ha de så länge!


 Wincer skrattar? ;D


En långtråkig dag...

Hej!
Fast än vi slutat tidigt idag, (13:40) så har dagen kännts jättelångtråkig.
Vad kommer då inte dagen kännas imorgon? Jobbigaste dagen... mest lektioner, kortast lunch och raster, och slutar seeeent.

Och William har kanske blivit lite sjuk, mamma sa att man märker på honom direkt om han mår dåligt... och det gjorde hon idag tydligen.
Det är så tjötigt när nån i familjen är sjuk. Det blir så nedstämt liksom... Mamma är också sjuk, hon har jätteont i halsen... och pappa är yr xD Det är väl bara jag och Leon som än så länge är friska.

Men men, så har jag och Sara börjat ta lite lektioner hos Sara Axelsson nu, och det är jättekul. Vi tränar på att få hästarna att gå på tygeln och det går ganska bra! Så på Fredag bär det av igen.

Och familjen Werling (Ludvg, Anna och Fredrik) har fått en liten kattunge, den är bara för söt! :D<3

- och jag fyller år om två veckor.
Så det har hänt lite saker medans jag inte bloggat. Aja. hejdå!

Laddade upp denhär bilden bara för att den får mig glad... jag vet inte varför...

*saknar dig pippi lotta, men jag kommer nog aldrig glömma dig!*


Håltimme! ;)

Hej! Sitter här med Sara!
Har varit j*kligt oaktiv här, men jag har haft ful´lt upp med skolstarten och allt dethär, men det har inte varit så farligt faktiskt... Strömstierna är väl helt okej...
Men jag har inte ridit sedan sommarhästen, men IDAG ska jag rida hos Sara Axelsson, första lektoinen på länge. Men hon har tyvärr sålt Maja, och Sunshine och Prinsen ligger ute på annons... och när de är sålda så kan vi inte rida där längre, så då ska vi kanske börja rida på Björneröd, även om det är 2 mil dit.

Men whatever, när vi kommer tillbaka, så ska vi ha Musikinrikning, sen livskunskap och sedan hem och snabba sig och så kör mamma ut mig och Sara till Sara Axelsson kl 5.


RSS 2.0