Idag har Todd fått jättemycket motion!

Hej på er! Just nu sitter jag med lite huvudvärk, men det får väl gå, för dagen har varit jätte bra! Men jobbig.

När jag kom ut till stallet hade Anna precis börjat mocka, så jag hjälpte henne. Hennes mamma var också där och hälsade på, en mycket söt och trevlig person, och otroligt snäll!
Jag hjälpte henne att mocka, och sedan sopa. Sedan gick vi upp och förberedde oss för att gå ända till Engalseröd med Todd och Zoltar. Putte fick dock ingen motion i dag, men åtminstonne Todd!

Det var halt på vägarna, mer eller mindre hela vägen dit. Det tog väl en 40, 45 minuter att gå dit, allvaligt talat var det ganska jobbigt och lång tråkigt.. x) Fast på vägen dit var det mest lite småroligt att gå.
När vi kom till ridhuset och jag satt upp busade Todd en del, men han lugnade snabbt ner sig igen. Det märktes att han tyckte det var roligt att få komma till en ny miljö!

Jag travade lite grann, men skrittade mest. Sedan kom det in en till ponny, som han började kolla på, så han blev lite extra krånglig. Det blev ingen galopp, jag försökte lite smått, men insåg snart att jag inte orkade hålla på och masa, (jag VEET att man måste ta tag i sånt om det inte funkar och att hästen inte får "vinna", men allvaligt talat fick han göra det den här gången.) Passet gick helt okej, även om jag inte tränade på nåt särskilt. Skrittade mest runt och travade någon gång ibland. Inte mer än så.
Hemvägen var skitjobbig, i alla fall när vi precis hade börjat, då visste man att man hade en låång bit att gå. Men det gick faktiskt inte lika långsamt som på vägen dit, och GUD vad skönt det var att få komma hem igen...
Sedan tog jag ut Puttarna i hagen igen, och så gick jag med Anna hem till dom och blev bjuden på tacos. Göttans...
Nu har jag sett på ponnyakuten och solsidan, kulkul!
Och i morgon är det skola igen. Har varit en ganska bra helg, faktiskt.

Inte konstigt att jag är trött och har lite ont i huvudet nu, som jag hållt i gång idag! Det är jag inte van vid! x) Vi gick ju något enormt den långa biten.. x)



Ponny Akuten! :)



Solsidaan! :D

Det blev LITE motion för knytena idag!

Hej hej!
Har nyss gästbloggat på Saras blogg! ;) Hon är på väg till Thailand nu, och hon hade inte hunnit uppdatera innan så då gjorde jag det istället!

Dagen blev lite annourlunda, och fast än jag var ensam i stallet så var det roligt!
Först när jag kom till stare, så var det första jag gjorde att gå ner till stallet. Där var allt i sin ordning, stallet var mockat, och stallgången alldeles tom och ren. Kvällshöet låg redan inne i boxarna, så jag förstod att Anna och dom antagligen inte skulle vara hemma. Och det var de inte, de skulle till Norge under eftermiddagen.

När jag gick upp i hagen till Puttarna som jag inte träffat på så länge, så gnäggade Todd faktiskt lite, lågt åt mig! Det känns jätte bra att han tycker om att jag kommer nu igen, när det var ganska länge sedan vi sågs sist.

Det var lite krångligt att ta in dem från hagen in i stallet, men det gick och efter typ tio minuter var vi inne i stallet. Det har kommit lite rimfrost på isen nu så det är inte lika halt, så jag bestämde mig först för att ta en skrittpromenad med Todd (jag red inte, alltså).
Det gick lite så där i början.. då gick jag bara upp från stallet och ner igen. Han var allt på hugget, för det blåste en del. När vi kom ner till stallet hörde jag hur Putte höll på där inne, det hördes som att han hade rymt ur boxen och halkade omkring på stallgolvet, och jag blev skiiiträdd, jag trodde han hade skadat sig, men han j*vlades bara.. xI För han stod som vanligt i sin box. Jag tog in Todd igen och bara gick och grubblade i typ en eller två timmar på hur jag skulle lägga upp allting xD Jag trodde att Ludvig var hemma, så jag gick och letade efter honom också, men efter att jag pratat med mormor efter en hel timmes letande så var ju han också i Norge.. men efter det gick jag en lite längre tur med Todd. Men det var han som bestämde när vi skulle vända! Han verkade kolla på något han inte ville gå förbi, och så ville han vända, och höll på och masa. Jag gick några steg framåt med honom, och sedan vände jag för jag orkade inte hålla på och masa. Tyvärr blev det en väldigt kort tur, men det får gå. När jag skulle ta ut Putte också, så kom mormor ner till stallet och erbjöd sig att följa med, och det var mycket roligare. Vi gick lite längre med Putte, men tillslut blev det för halt när vi kom till en backe, så vi vände bara därför. Sedan ryktade jag dem, och Putte skötte sig exemplariskt, så han fick en morotsbit!

Ska nog ut dit imorgon också. Det gäller för mig att hålla i gång dem lite nu när jag ändå har chansen!

Hej då!



Jag vet, tråkig bild på en trött Alva, men jag tycker inlägg blir ganska tråkiga utan bilder..


Det blir nog stare idag..!

Hej på er!
Solen lyser och det är plusgrader, nu vill jag bara att isen ska smälta, smälta smälta!! Hoppas det går fort, så att jag kan börja motionera puttarna om några dagar!

Hade tänkt att åka ut till stare och hjälpa till i stallet! Hoppas inte att allt är färdigt, bara, då blir det lite tråkigt. Och jag är typ 90 % säker på att det inte blir motion för puttarna.. men kanske det går på något vis??
Kanske bloggar via mobilen sedan, när jag är på stare! Men det är inte säkert jag tänker på det.

Ha det bra så länge!



Puss puss! / Todd


"natt inlägg" x)

För det första, bara så ni vet, så är tiden som står här nere underst på inlägget fel, i alla fall på det förra, då var klockan egentligen 00:20 eller något. Inte för att det spelar någon roll direkt, men bara så att ni är medvetna om det, liksom.

Just nu vimlar huvudet av tankar.

För det första funderar jag på Putte och Todd. Nu när Sara kommer vara bortrest i en hel månad från och med imorgon, så kommer nog de få stå ett bra tag till, om det fortsätter så här. På Onsdag har de redan stått i tre veckor utan motion, känner att det verkligen behöver komma ut snart..
Men jag vet inte hur jag ska göra. Jag tror i allafall att jag ska ut en liten sväng i morgon, så får vi se då. Men mer än så vet jag inte.
Om Anna ska med Wincer till Engaseröd ridhus och rida själv, så kanske vi kan ta med Todd, så att han kan få motion då? Fast nja, ska det verkligen behöva gå så långt? Eller ja ja, vi får se i morgon vad som händer. Antingen händer ingenting alls eller också någonting. Jag vet bara inte hur jag ska lägga upp  det med dom nu bara,

det var första tanken det.

Andra tanken är väl att jag borde lägga mig snart.. Klockan är ändå över halv ett. Och så sitter liksom jag mitt i natten och bloggar.. xI

 

God natt :P


Fakta om Putte och Todd!

Hej!

Till att börja med har detta varit en ganska rolig dag, trots att det varit lång dag i skolan. Idag är det ju Fredag. IGEN! :) Eller ja, Lördag då, för nu är klockan över tolv på natten. Men ändå fort går det! Snart har vi gått i skolan i tre veckor.. :P
Mamma har en "vänninna" här som ska sova över över helgen. De ska ha lite "tant - time". Mamma säger "tjej-time" men jag tycker det låter lite konstigt när man ska fylla 41 år.. xI
I morgon åker Sara till Thailand. Hoppas at jag har sagt hejdå till henne och allting tillräckligt ordentligt efter skolan.. gud vad jag kommer sakna henne! För nu kommer jag inte se henne på fyra veckor.
Men nu över till en HELT annan sak:

Här kommer lite fakta om Putte och Todd, som jag sa i går! (två shetlandsponnyer).

Putte.
Putte är född år 2000.

Han är en väldigt personlig ponny, som kan vara underbar när man kommer honom nära! Han har lätt att lära, och tycker det är roligt med träning från marken och att bli tömkörd, och är väldigt duktig! Han älskar även att hoppa, både i skogen och på banan!
Putte är bara 86 centimeter i mankhöjd, så han är inte så hög, direkt! Så jag kan inte rida honom alls egentligen, men det har faktiskt hänt några få gånger.
Putte är väldigt låg i rang, säkert lägst av alla hästar på hela stallet. Tillsammans med andra hästar är det oftast han som får vara utanför, och då vågar han absolut ingenting.
Eller om han gör något bus och man säger till på skarpen, då lyder han, och vågaroftast inte streta emot. Men egentligen är han full av självförtroende och bus som bara vill ut! Han är så lättlärd, så personlig och så duktig! Han är helt enkelt en underbar ponny, särskilt när man vet lite om honom och lärt känna honom.
Putte kan verka lite sur att borsta, men han har bättrat sig mycket nu, och lärt sig att det faktiskt inte är så farligt att bli det. Men han är oftast ingen "gosponny", utan en liten actionkille som älskar när det går fort och händer saker och ting! Om man ska gå en promenad i grimma och grimskaft och han förväntat sig att få gå en tur i skogen, och man i stället går med honom i paddocken, kan han ibland bli jättesur. Men inte alltid! Han hatar att ha tråkigt, helt enkelt. Det lärde jag mig en gång, då han till och med bet efter mig och vägrade trava när jag ledde honom i paddocken. Ska man motionera, så ska det vara kul också, tycker han!
Hans bästa kompis är självklart Todd, och de har gått i samma hage i ungefär fyra år. Men det är Todd som bestämmer! Allt! Putte vill inte vara i vägen, han liksom bara hänger med, där Todd styr och ställer.
Men inom honom finns som sagt väldigt mycket som vill ut, man får bara locka fram det, och det är inte särskilt svårt!


Putte i full fart när vi släppte de lösa i paddocken!

Putte och Sara i full fart en härlig vinterdag!

Mys!

Putte gaapar stoort efter en tuva gräs (: (Han ser ut som två olika hästar på ett år! Sommaren så här, vintern alldeles lurvig!)

Sikken sötnos!


.. och han älskar som sagt att hoppa!!

Lite småsuddig bild, kanske, men ett otroligt fint hopp!

Det här får bli avslutarbilden! En gó rullpaus i gruset...
Så, nu hoppas jag att ni fått en god överblick av Putte.
Och ska jag avslöja något? Detta nämns i stort sätt aldrig, men egentligen heter Putte faktiskt Pontius Pilatus! (stavning?)

Todd.

Todd är en skimmel shettisvalack på 106 cm i mankhöjd, född år 1997. Här har du en shettis med självförtroendet på topp!!
Han är en ponny som aldrig är på dåligt humör emot en! Han stryker aldrig öronen bakåt och är aggresiv, utan är för det mesta väldigt snäll. Om han har en "dålig dag", så kan det vara när han är trött, eller helt enkelt inte är lika pigg och intresserad.
Han är en ganska okomplicerad ponny, som inte är så där jätte personlig, kanske. Fast det kan i och för sig vara något med honom som inte finns hos någon annan häst jag vet, men det är svårt att komma fram till riktigt vad. Men han är fin att rida och kan mycket i dressyr! Och så är han en häst som tycker om att gosa och mysa! Det är väl det som han har som är lite sådär "extra" personligt med honom. Fast det finns något mer, det vet jag.
Todd är en sådan shettis som man aldrig någonsin kan veta vad han ska hitta på. Han kan verka kolugn, och helt plötsligt bara spurta iväg, bocka eller något annat sådant. Han kan vara rätt svår att få stopp på när han väl börjat! En gång travade vi lite sakta på ängen, och så ökade han farten, och ökade ända till galopp, fortare och fortare, och till sist gled jag av på något vis, om det var för att han sprang åt sidan eller så vet jag inte. Och han sprang runt oss i säkert fem minuter och höll på och bocka och showa för oss, och sprang i väg, travade med hög svans och höga benlyft, och ramlade till och med omkull i snön en gång.. x) Men när vi inte kollade på honom, då kom han tillbaka. Så han är helt enkelt en sådan som kan busa och göra mycket hyss, men han vill aldrig göra något illa, utan vill bara ha kul!
Han är ganska pigg och alert att rida ute i skogen, och öronen pekar framåt hela tiden!
Todd är bossen i stallet! Han "vann" till och med en "fight" emot Wincer en gång, den största hästen på hela stallet, som är runt 174 cm i mankhöjd! Så han är inte att leka med, iallafall inte om man är häst!


Todd går fint i form!

Alltid lika pigg på turerna!

Todd i sommarpäls, ser ut som en riktig sagohäst här! Bara hornet i pannan som fattas.

Todd, lika medveten om hur bäst han är som vanligt.

Slappar'n.

Blev mest hagbilder, lite tråkiga kanske, men jag orkar inte bry mig om det just nu!
Ska lägga in ett enskilt inlägg nu också, och skriva lite mer om saker..


Kväll. Torsdag imorgon, sedan Fredag och sedan helg.. IGEN!

Hej!
Var jätteroligt med Ahang på stan idag, faktiskt. Köpte en hästtidning, choklad, kokosnötstänger och ny porslinsskål till kaninerna då den gamla gick i kras då jag var extremt klumpig! x) Samma som den förra, bara att den förra var rosa, den gillade jag mycket, den här var brun, lite tråkigare kanske, men det var den enda färgen som fanns kvar.
Jag tog bilder på stan, men jag orkar inte ladda upp dem nu eftersom det är så pass sent och det är skola imorgon. Men imorgon, kanske!
Dock vill jag ägna lite tid åt något annat..

- skriva lite om mig själv! Jag härmar Sara.
I morgon ska jag försöka berätta lite om Putte och Todd också!

Vem är då jag, Alva Carlsson, egentliegen?

Ja.. vart ska jag börja!?
Jag är först och främst en person som inte har något emot att vara för sig själv, utan jag tycker om det. När det är lugnt och skönt omkring en, helt enkelt. Jag har inte så många riktiga vänner, utan mest två stycken som står mig väldigt nära, den ena lite mer än den andra. Ahang är den första. Hon är jätte snäll, man kan prata om precis vad som helst med henne! Det är otroligt men sant. Om jag inte hade henne hade det varit tråkigt och tomt... Dock så blir vi ovänner rätt som det är, och kanske inte tänker oss för med vad vi säger. Men det går snabbt över, men sedan händer det något nytt. Så där går det både upp och ner, men för det mesta upp!
Sara, är nog den vän som står mig allra, allra närmast! Hon och jag hör ihop, utan henne blir jag inte jag! Vi har kännt varandra hela livet, och gör allt tillsammans! Vi umgås alltid i skolan, åker ut till stallet tillsammans, och så har vi till och med rest utomlands med familjerna tillsammans! Med henne kan samtalen vara långa och djupa, och det känns alltid skönt att få prata med henne! Utan henne hade jag inte varit hel! Visst blir vi lite osams ibland, men då visar vi det inte så mycket. Vi tjurar mest och är tysta, och sedan får det läka med tiden. Det kan ta mellan fem minuter till några dagar till det går över! Men sånt ingår liksom i vänskapen.
Över till bara mig själv nu. Som ni kanske lagt märke till här på bloggen om ni tittar tillbaka, är jag en person som lätt oroar mig över saker. Det finns alltid någonting som ligger och gnager inom mig, och när det försvinner kommer något nytt. Jag går jämt och tänker på problem och jobbigheter, och har otroligt svårt att släppa sådant. Särskilt om det handlar om sjukdomar och så. 
Jag är en sådan som lätt blir ledsen, det krävs extremt lite för att få mig att bryta ihop totalt. Och så tycker jag ofta synd om mig själv.
Jag är otroligt fäst vid mitt hem, det är den bästa plats jag vet. Där är jag trygg! Jag har aldrig någonsin sovit över hos någon kompis, sova, det ska man göra hemma! Jag vet att jag är töntig, men sån är bara jag! Hemma är min allra tryggaste plats på hela jordklotet, utan det skulle jag vara extremt desperat!
Förut var jag i en ganska jobbig period, då jag gick i en jobbig klass. Jag hade jämt ont i huvudet, sov dåligt och var väldigt ofta yr. Men nu när jag börjat i en ny klass går det så mycket bättre! Jag har fått lite mer livslust nu!
Jag älskar att vara kreativ, det är något av det bästa jag vet!! Teckna, skriva berättelser, hålla på med musik (spela piano och komma på egna piano"låtar".) Men jag sticker inte ut så mycket med min kreativitet, utan jag håller den mest inom mig själv.

Nu vet ni en del om mig. Det finns SÅ MYCKET MER ATT SKRIVA, men det kanske jag kan fortsätta med nån annan gång!

Hejdå och god natt!

 


Lunchrast..

Hej.
nu är det lunchrast i en timme, sedan är det musikinriktning i 75 minuter, och sedan slutar vi. Jag hade hoppats på att få åka ut till stare i detta soliga väder, men så blev det då inte, då Sara inte ville. Och mamma eller pappa kan inte köra mig för de jobbar sent. Och sedan åker Sara bort i en månad så då får jag ta hand om puttarna och borsta och gå promenader med dom själv. 

Men jag ska vara med Ahang istället efter skolan. Det är ju kul det också. Kanske gå en promenad eller något?

Men om mamma slutar tidigt imorgon kanske jag åker ut själv då, fast än vi har lång dag. Det skadar ju inte att hjälpa till i stallet och mysa lite med ponnysarna, de behöver ju lite sällskap!

Nu, ska jag iallafall äta något, slappa lite och sedan gå tillbaka till skolan. Lägger säkert in ett inlägg senare! Ha det bra så länge.

Blir ingen bild, orkar inte. Men kanske tar bilder med mobilen när jag är med Ahang som jag lägger upp sedan!

Lite glest emellan inläggen, iknow!

Hejpåer!

Som sagt, lite glest emellan inläggen. Men jag måste bara berömma http://sarajensson.blogg.se för den bra uppdateringen! Riktigt roligt att läsa din blogg då! Jag ska också försöka bli lite bättre med uppdateringen..
Men jag spelar en del sims nu så det blir inte lika mycket internet som tidigare!

Imorgon blir det eventuellt stare. Lite isigt kanske, men det skadar ju inte att hjälpa till i stallet. Lite rädd för att shettisarna ska få stå för länge.. de kanske tappar kondition då? Någon som vet hur fort det går?? Nu har de inte fått motion på två veckor, på grund av halkan. Och jag antar att det går minst lika lång tid fram tills de får det igen.

Över till dagen.
Ja, det var skola som vanligt. Första timmen svenska, sedan idrott och efter det lunch, följt av en timmes matte och fyrtio minuters Franska för mig. Dock luktar det typ spy i vissa korridorer, och det äcklar mig något enormt. Är så orolig för att åka på vinterkräksjukan själv. Men som sagt, när Leon fick magsjuka hade jag liksom tatt i hans godisar han stoppat i munnen och blåst upp hans ballong han dreglat på och allt och blev inte sjuk. Inte på stare heller. Så då var jag nog inte mottaglig. Hoppas jag inte är det nu heller..
Är bara tvungen att få ur mig sånt på bloggen ibland, fast än det kanske inte är så kul för er.

Har varit ute hos ninisarna och gett dem lite mums, nu ska jag spela mer sims och göra Kemiläxan. För en gångs skull..


Usch, nu längtar jag något enormt efter sommaren..
fr v: Rebecka, jag och Sara (;

Jag måste bara köpa en ny kamera till sommaren.. min gamla är fortfarande borta. Eller gamla och gamla, jag hade bara haft den i ett enda år och så försvann den. Jag fattar bara inte hur jag lyckas, jag är minst sagt helt värdelös.

..ses! ska försöka uppdatera lite mer! (:


Nattinlägg :)

Har varit uppe ganska sent nu. Eller ja, jag brukar det, men inte vara inne på datan då. Har spelat sims hela kvällen och kollat lite på fångarna på fortet och ätit godiset som jag köpte med Ahang nere på södertull. Inget mer.

Ska äta kvällsmat, eller vänta nu.. nattmat blir det ju! :D Fast jag vet dock inte vad jag ska äta.

Hade bara lust att lägga in ett till inlägg.. för skojs skull.
Hoppas ni sover gott nu då! Ha det bra så  ses vi kanske imorgon!



Äsch, kvällen blir visst inte så som jag tänkt.

Nä.. för mamma ska på fest då så det blir bara jag, pappa och bröderna..
Inte lika kul.. och vi hade inte dip hemma, så det blir inte chips och morötter med dip heller.. :(

Fast mamma sa att jag fick baka kokosbollar om jag ville istället, det var kanske någonting.

jag får väl sitta instängd på mitt rum och spela red ball och facebooka eller nåt på datan, eller teckna eller fortsätta skriva på min berättelse som vanligt, då det faktiskt kan vara roligt att vara lite kreativ ibland också.

Hoppas ni får en bra kväll.

Hejdå!



Hoppas det blir chokladbollarna blir goda! :)

Hej hallå tja tjabba tjena hejsan! :)

Bonjour!

Förlåt för att jag har varit oaktiv nu den här veckan, men det har varit en del med skolan nu. >.<
Men det har inte varit mycket stare, och det kommer det nog inte bli fram över heller, då allt är täckt av tjock is där. När jag och Sara var där så var alla ridvägar bara iskanor, och det gick knappt att ta ut Putte och Todd ur stallet så halt det var.
När vi kom stod dom faktiskt inne, för dom kunde inte stå i hagen då det var för halt...
Så när vi borstade dom var dom jätterastlösa, och ville ut, ut ut! Men det gick förstås inte, tyvärr.
På kvällen tog vi ner dem till stora hagen istället så att de fick röra på sig lite, som Fredrik bad oss. Men det var halt där också, fast inte så väldigt. Bara i början.. :I

Idag har jag bara varit hemma, slöat och spelat sims. Har inte ens varit tillräckligt aktiv för att ta på mig kläder, går i sovkläderna än.. x) Men jag ska nog ta på mig nu, det börjar bli dags.. HAHA KLOCKAN ÄR HALV FYRA.. xI

Men jag ser fram emot kvällen, då ska det bli mys med familjen med morötter och dip och chips, och godis och fångarna på fortet! Men jag hoppas det kommer nåt mer roligt på teven.

Nu ska jag snart ut till mina kaniner som jag låtit min pappa slänga hö till i några dagar nu.. dags att ta lite ansvar själv! Och städa buren blir det väl också.. :P

Ses! Nu kommer några meningslösa bilder från skolan:


Minna Määttä :D



Smygkort på Leo och Dinas, (han till höger ramla över mig på gympan!! Oförlåtligt!!)

En tråkig klunga av skolbarn, helt omedvetna om framtiden..
HAHAH.

(JAG  VET ATT JAG BORDE FRÅGA INNAN JAG LÄGGER UT DOMHÄR BILDERNA, MEN JAG HAR BLIVIT MED PÅ MASSA BILDER FRÅN SKOLAN SOM ÄR UTLAGDA PÅ FACEBOOOK SÅ JAG GER IGEN! :)


Blev inget stare idag, men imorgon! ;)

Hellu!

Ni läste väl rubriken, och ja..
men det har blivit ganska halt ute nu då det sjunkit till minusgrader igen. Men förhoppningsvis har isen smält på den vägen vi tänkt hoppa med shettisarna imorgon! Jag ser verkligen fram emot det.. men vem vet det kanske lika gärna  går åt pipsvängen, bara för att jag förväntar mig att det ska gå "så himla bra", eller så kommer vi inte få av Anna eller nåt. Men i våras och hon såg att vi gjorde det sa hon ingenting, iallafall, så. Fast då satt ju inte jag på  Todd, och Sara tömkörde ju inte Putte. Läste på internet om man verkligen får hoppa när man tömkör, lite olika svar, men de flesta sidor säger att man kan göra det, fast inte allt för högt, bara, då man ska kunna hoppa det själv också och samtidigt hålla koll på hästen! ;)

Men jag hoppas för guds skull att isen smält där.. annars kanske vi dock bara kan hitta en annan plats att göra det på? Men inte i paddocken, det vet jag iallafall att vi inte får. Och på ängen skulle de bara bli GALNA!! XD

Känner mest att det kan vara bra med lite omväxling, och inte bara markarbete både på banan och vid uteritter för de små knytena, utan att de får hoppa något litet hinder då och då, antingen i skogen, eller löshoppa i paddocken när Anna är med.

Nu ska jag snart till sjukhuset och prata.. var ett tag då jag fick panikångest och tyckte det var jobbigt i skolan, samt att jag oroade mig för allt, därför började jag prata med en psykolog. Att jag besöker en "Psykolog" ibland låter typ som att jag skulle ha nåt fel på mig ellet nån sjukdom men det har jag inte!.
jag ska gå om tio, tjugo minuter..

Hejdå sålänge!


Todd e wannabe LAMA på den här bilden!! xDxD <3

Todd: - ehm? Vad är det som är så fel med Lamor?
Putte låter som en gris och ser ut som en mullvad, varför kan inte jag få se ut som en lama ibland, då??

Nu ska jag snart lägga mig och förbereda mig för den hemska Måndagen...

Tjenare.

Jag har inte blivit sjuk!! :) Toppen! ;) Men som sagt, man kan aldrig gå helt säker.
Och Leon tillfrisknade redan igår, så idag är han i princip helt frisk.

Nu blir Måndagarna jobbigast i skolan, istället för Torsdagarna. Det är iofs bra, för då har man den avklarad först av allt, och sedan blir det lite lugnare dagar resten av veckan! ;)

OCH HOPPAS VI KAN ÅKA TILL STARE IMORGON! Har sånt staresug så det är inte klokt.
Nu har typ ALL snö smält, men det ligger dock lite isfläckar och så på vägarna. Men om vi åker till stare imorgon och det ser bra ut, så hoppas jag att vi kan hoppa lite terränghinder i skogen! :) Det hade varit roligt. Då kanske jag kan övertala Sara att ta med sin systemkamera. Fast justdet, vi sluta ju sent imorgon så det går ju inte.. om vi ska motionera shettisarna så blir det väl paddocken. Gå ut i skogen kan vi isåfall göra på tisdag istället. Och om vi ändå inte kan gå ut med dem imorgon, så kanske det är bäst att vänta till tisdag iallafall. Fast vi kan ju alltid åka ut båda? :)

Nu är det ganska sent, och jag har en lång skoldag och eventuellt stareeftermiddag imorgon, så jag ska gå till sängs så fort som bara möjligt nu.

Men ni får ha det så bra tills vidare!
Hejdå och god natt!

Haha, så kommer nog jag se ut imorgon..

Nu är lillebrorsan också magsjuk.

Usch, vi lever i en värld full med magsjuka! :(

Leon spydde igår kväll, jag satte mig precis på sängkanten (han sov där också), och precis då sa mamma så här: "nu spyr han, nu spyr han!" och jag fattade ingenting först, men när jag såg att han verkligen gjorde det sprang jag i ilfart till Leons rum och läste en bok. Jag var jätterädd, för jag hade varit jättemycket med honom den kvällen, och blåst upp hans ballong som han dreglat på och allting.. ;(
Han spydde typ varje halvtimme, och jag låg typ och läste ända tills klockan blev typ halv 3 på natten eller nåt.
Och så hörde jag mamma skölja ur hinken i badrummet som låg vägg i vägg.. usch det var inte kul alltså,
men tillslut blev ögonlocken så tunga att jag bara somnade, med boken öppen bredvid mig.

Och på morgonen så kommer mamma in och säger att hon tror att Leon har matförgiftning, för att han spydde så intensivt så hon trodde inte att det var vanlig vinterkräksjuka. Men den kan ju också vara intensiv, men vi brukar nästan aldrig få den, och särskilt inte så som han fick den.

Om inte jag också blir sjuk, så kanske jag och Sara ska till stare imorgon. MEN, så såg jag på vädret, och det skulle vara + 4 grader och regna natten till imorgon.. så jag vet inte om det blir av iallafall. Då kommer det säkert bli världens kramsnö och då kan vi inte gå ut med dem, iallafall inte Todd.

Vi får se hur detta blir nu, men jag har inte så mycket mer att säga. Nu är klockan redan 12:17, dagen bara flyger förbi.. :/

Hejdå.


Hela stare ligger i vinterkräksjukan!!!!!! :(

JA, NI LÄSTE VÄL RUBRIKEN!?!?!?!?!?!?

Jag ska berätta allt..:

Igår var jag och Sara på stare, och vi gick en tur med dem i skogen, och det gick jättebra! Det låg en liten gren över vägen som vi fick hoppa över, knappt tio centimeter hög, haha, men det var ju åtminstonne något!
Sen när det var nästan helt mörkt kom vi tillbaka till stallet.
Vi mockade och efter en stud kom Anna, Fredrik och Ludvig dit. Ludvig ville att jag skulle åka snowracer med honom sedan, och jag sa ja.
När vi var klara åkte Sara hem, och jag gick först upp till mormor och morfar. Sedan gick jag ner till Ludvig, men han hade fått ont i magen så han kunde inte åka iallafall..
Sen gick jag upp till mormor och morfar igen, och pratade med mormor ganska länge, tills jag tillslut åkte hem

Och alldeles nyss ringde mamma till stare och det visade sig att mormor, morfar, Ludvig OCH Ragnhild låg i magsjuka.
Ragnhild har ju liksom  gjort i ordning ponnysarnas mat, och jag har tatt upp i där och allting.. :(

Om jag klarar mig undan från den nu, så betyder nog det att jag inte kan få den magsjukan lätt ALLS.
HOPPAS FÖR ALLT I VÄRLDEN ATT JAG INTE FÅR DEN!!!!!!!!!
USCH, USCH, USCH...

Jag blev helt förkrossad när mamma berättade det..
Jaja, nu har det gått ett dygn snart och jag har ju inte blivit sjuk än...
vi får väl se..

Är för upprörd för att orka bry mig om att lägga ut en bild...

Hejdå..

*WORRIED*


Ånej, imorgon är det skola igen! :(

USCH.
BLÄ.
FYTTIRACKARN.

Haha, men, hejhej.
Imorgon är det skola igen...
Trist.
Som in i..............................................

Jaja..
har iallafall varit på stare idag. Men ensam.
På morgonen passade jag Leon, sedan fick mormor passa honom på stare.

Försökte träna Putte i paddocken, men gick inget vidare.
När vi skulle trava strök han öronen bakåt och bet efter mig.. >.<
GUD vad jag blev arg på honom asså.
Så jag orkade inte med han, jag ställde in honom i stallet igen och var skitsur på honom resten av dagen, stackarn. xI
Nejmen jag blir faktiskt sjukt irriterad när han ska hålla på och masa, jag fattar inte att han inte bara gör som jag säger, hur svårt kan det vara? Inte ska han väl bita efter mig heller.. :(

HAHA, jag kan inte riktigt komma på något positivt att skriva just nu! x)
Eller JO, dom har gjort färdigt Todds box! ;)

Hej. Då.

HAHA, humoristiskt inlägg? >-<


Puttes hotfulla öga!! :O

x)

Sovit otroligt länge, måste jag säga!

God... sen morgon? Eller vad ska man säga?

Haha, för typ tjugo minuter sen gick jag upp ur sängen xD
Dock hade jag legat där typ en halvtmme och inte orkat gå upp, men ändå, haha..
Dethär blir väl mitt sov - rekord under jullovet.

Har iallafall läst ut den där boken, igår när jag lade mig, vid halv ett, så fortsatte jag läsa i sängen för jag ville veta hur den slutatde!
Så jag somnade ganska sent, men ändå! Jag brukar ändå inte sova SÅHÄR länge!

Idag är sista dagen man kan vara uppe sent... *suck*
I övermorgon börjar den där förbaskade skolan.
Fast vi har ju ändå haft jullov ganska länge.

Har iallafall gjort religionshemuppgiften som jag var tvungen att göra, eftersom jag fick IG på religionsprovet.. >.<
Typ första gången jag fått IG på ett prov! ;) HAHAHA.
Men jag vet många pluggisar som ALDRIG fått det.
Och nu kan aldrig nån kalla mig pluggis igen, nu har jag fått IG, och om man har fått det kan man inte bli kallad pluggis! ^^
Jag brukar typ aldrig göra läxorna så ofta ändå, men det går oftast bra iallafall! ^^ Bara till prov kan jag väl göra det. MEN INTE RELIGIONSPROVET! :)
Haha, jag tror jag och Ahang var de enda som fick IG, eller nästan iallafall. HAHA xD

Dagen ser lite osäker ut somvanligt. Men vi skulle tydligen gå till farmor och äta lunch sedan klockan 2. Så jag vet inte om jag orkar åka ut till stare. Det finns ändå ingen här som kan köra mig. Men imorgon, kanske! ;)

Ses sen! :)

 


HAHA, mina kaniner var så himla bortskämda i somras!
När det var fint väder fick dom springa lösa i trädgården,
och när dom kom in i buren på kvällen igen fick dom massa godsaker..
Haha.. gud vad dom blev feta då! :)
Nu står dom bara i garaget och får mat typ var, varannan dag xD Och då typ bara torrfoder, hö och vatten xD
Och någon enstaka morot ibland... x)
Så jag tror allt de gillar sommaren bäst! xD


Blev inget stare idag.

- nej, och jag kan i och för sig förstå att Sara inte ville åka ut i det här skitvädret. Mulet, blåst, plusgrader (så det blir halkigt och slaskigt då det har varit massa snö och is), och lite regn och så...
Men samtidigt så var det bara i dag hon kunde åka ut, annars kan hon inte åka ut förrän skolan börjar.
Och det är inte jättekul att åka ut själv, direkt... :/

För det första vet jag inte ens om jag får rida själv...
För det andra så är det tråkigt att vara utan sällskap, det blir så ensamt.
För det tredje så blir jobbet i stallet dubbelt så jobbigt, då man måste mocka och allt själv. (man MÅSTE ju inte mocka, då men xD)
För det fjärde så ja.. blir det helt enkelt inte samma sak!
Plus att man själv har ansvar för allting nere i stallet just då om det skulle hända något eller om något skulle gå sönder.

Ifall ni undrar varför jag inte åker ut själv så ofta, liksom!
Men jag kanske åker ut själv imorgon  i alla fall, jag har ändå inget bättre för mig! Det ska ju bli soligt (står det iallafall på prognosen), men dock lika blåsigt...
Och så kanske jag skickar ett sms till Anna, om det ser så pass bra ut i paddocken att jag skulle kunna rida.
Och frågar henne om jag får det. Dock är jag inte alls säker att jag får det ensam... men mormor kan ju alltid följa med och se hur det går i så fall! Men det är ju inte ens säkert att tillräckligt med kramsnö smält, så att jag kan rida...
men jag kan ju alltid greja i stallet och vara med mormor, morfar och Ludvig, så som jag gjorde förr!

Måste säga att det har blivit mycket roligare på stare på senaste tiden, då Sara följt med, så det blir liksom lite små trist att åka ut ensam! Men jag får faktiskt vänja mig lite vid det också, så farligt är det ju inte, det skadar ju aldrig att vara för sig själv ibland! ;)

Men iallafall.. över till dagen efter denna långa text om stare... x)

Idag har jag inte gjort någonting. Bara läst jättemycket i en bok (hästbok då förstås..!), nästan läst ut den, för att jag varit så uttråkad. Fast boken är riktigt bra, så egentligen är jag ju inte så uttråkad. Böcker är himla bra när man har tråkigt! :D
Och på kvällen, då gick jag över gatan till Ahang och åt choklad och såg på film. "The Last Song", med Miley Cyrus. Den var jättebra! Men sorglig... :/

Hejdå, och ha en fortsatt bra kväll! :)


Detta är vad jag kallar en riktigt "bad hair day"..
Haha, boken jag läser (och just då håller för ansiktet,) ser typ ut att handla om en tjej som rymmer med en häst eller nåt, haha.
Men det gör den inte!
Den är iaf skitbra! Köpte den på en loppis för femton spänn, rekomenderar den!


Usch, skitväder igen.

Hej, :p

Idag är det skit väder igen.
Det regnade som tusan igårkväll, och det är nästan bara slask och lite hård snö som är kvar ute. Och is som smälter på  vägarna.

Dagen ser lite osäker ut...
Vet inte om det blir att vara med Sara eller åka ut till stare, eller bara vara hemma. Jag ska strax ringa till henne så får vi se.
Själv vet jag inte riktigt vad jag vill.
Hade ju varit kul att åka ut till stare, bara att vädret är lite dåligt. Men om snön har smält på vägarna hade det ju varit perfekt att ta en tur med Putte och Todd. Dock så blåser det något enormt, också, men blåsten brukar ju avta något i skogen, som tur är.

Aja, nu ska jag ringa Sara ;)

Hejdå!



Blir en mobilbild igen, på söta Todd!

Idag blir det en solig och fin staredag.. :)

- men dock kanske lite halkig, men det var jag inget om. Det regnade typ lite grann igår kväll tror jag, eftersom att jag ser att en del snö har smält och ramlat ner från träden osv.
Skit samma! xD
Men jag vaknade faktiskt.. alldeles nyss.. lite sent kanske! Men jag och Ahang har ju trots allt sovit över, och då sov jag inte så länge alls.

Hoppas vi kan träna med Putte i paddocken idag! Todd vågar jag inte hoppas på, men vem vet? ;)

Nu ska faktiskt jag duscha.. eller iallafall tvätta håret, det är jättefett och äckligt.. >.<
Det känns lite dumt att tvätta det före stallet, haha. Nej men jag ska bara ta lite schampoo på de äckligaste ställena, och sedan duschar jag somvanligt när jag kommit hem från stare! ;)



Todd, precis innan vi skulle släppa lös dem! :)

Kvällen är här igen!

Hej!

Glömt att säga detta idag, men det har typ kommit 20 cm snö under natten! :) Så nu är det MASSA snö ute! :) Typ kramsnö, dock, så jag kan säkert inte rida Todd imorgon heller. Men vi kanske kan ta ner Putte till paddocken igen! :) Fast det är ju VÄLDIGT mycket snö för hans små korta ben, så antingen så får vi försöka lösa det på nåt sätt (typ sno en snöplog kanske? haha..), eller så får vi bara vara där en kort stund med honom så han inte hinner bli HELT slutkörd.

Ahang är iallafall fortfarande här, och försöker hitta min kamera? xD Hon tycker tydligen det är kul att leta efter den..
men vi har iallafall letat typ ÖVERALLT här i mitt rum.. väldigt konstigt att vi inte hittar den för det var här jag såg den sist, för mer än en månad sedan när den försvann.. -.-

Om jag får tråkigt sedan så kanske jag lägger in ett 4:E inlägg idag xD

Men det kanske blir lite mycket.. :P
Aja, nu får jag försöka få hem Ahang till sig snart, för alltså det går lixom inte att hon går omkring här och letar efter min kamera, helt utan resultat, stackarn.



Ahang, min haj Fernando (Y), och JAG.
xD
Jag borde lära Fernando lite hyfs. Man får faktiskt inte räcka ut tungan vid fotografering...



- Oj, förlåt, säger Fernando.

BRA! :)




(hahhahhahha oseriösare kan man inte bli)

Hejdå!

Tidsfördriv, + att nu vet ni lite mer om mig! :D

1. Är du kär? - Nej.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Ahang ;)

3. Hur lång är du? - typ 1.53 xP

4. Vilken är den senaste filmen du sett? - James Bond, första filmen med han! :) 

5. Vem ringde du senast? - Sara! ;)

6. Vem ringde dig senast? - Ahang :)

7. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - Hallåååå!!! till Ahang xD

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Det beror på!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta! (:

10. När såg du senast din mamma? - För nån timme sedan.

11. Vilken ögonfärg har du? -  Nån blandning av blå och grå, typ! ;)

12. När vaknade du idag? -  ungefär vid halv 10.

13. Vilken är din favoritjulsång? - Feliz Navidad!!!!!! ;D

14. Vilken är din favorit plats? - Stare och hemma! :)

15. Vilken plats föredrar du minst? - En äcklig och främmade, tom lokal.

18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? - Sara tror jag, när jag verkligen skrattade ordentligt! xD

19. Hur stor är din säng? -  Normal? x)

20. Har du stationär eller bärbar dator? -  Bärbar :)

22. Hur många kuddar har du i sängen? -  Tre :D

23. Hur många landskap har du bott i? - 1

24.  Vilka /Vilken by/städer har du bott i? -  Strömstad

27. Vilken är din favoritglass? - Typ hallonglass och vanilj med typ riven choklad i <3

29. Tycker du om kinamat? - JA! Iallafall de gånger jag smakat!! <3

30. Tycker du om kaffe? - Nepp.

31. Vad dricker du till frukost? - Mjölk, Juice eller te. Oftast juice, om vi har nån.

32. Sover du på någon särskild sida? - Sover oftast på mage.

34. Tycker du om att Mysa? - Ja :)

7. Vill du ha barn? - Vet ej, men ja, självklart om det inte gjorde så ont att.. föda.. xI

Kan du några andra språk än svenska? - Engelska, lite franska! ^^ Je´m appelle Alva ^^

39. Har du någonsin åkt ambulans? - Neeeeej. :O 

44. Vm är den roligaste männsikan du känner? - Sara! KASSE.

46. Sver du med gosedjur? -  Nej, oftast inte.

har du för ringsignal? - Har bara vibration x), har så dåliga ringsignaler.. -.-

 

48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? - Haha, jag tror det.

 

49. Flirtar du mycket? - Aldrig.

50.Kan du byta olja på bilen? - Nej. xD


51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? - nej

 

52. Vilken var den senaste boken du läste? - `?xd

53. Läser du dagstidningen? - Nej.

54. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men Min Häst c:

 

55. Dansar du i bilen? - Hihi, jadå <3
- Nej. -.-'

 

56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? - Lyssnar inte på radio. Bara i stallet.

 

57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? - "Hej! Vi har mockat stallet och Busat med Putte i paddocken! // Sara och Alva" xD

 

58. När var du i kyrkan senast? - När vi skulle gå Lucia 12 December 2010 xD

 

59. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? - ANDREAS :D

60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? -  Vet ej, som jag minns en eller två nätter :)

 61. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? - Vet inte.

 

62. Hur gammal är du om fem år? - 18 :)


Sovit över med Ahang! (:

God morgon! (eller ja, eftermiddag snart xD)
Jag och Ahang har sovit över! Kul värre, typ.
Vi somnade typ klockan 3, och vaknade typ halv 10. Eller jag vaknade klockan 8 också men så somnade jag om igen. Faktiskt sovit ganska länge för att ha sovit över.

Dagen idag ser lite osäker ut hittils. Antingen så kanske det blir stare, eller så blir det hemmadag, eller kanske göra något med Ahang. Det beror på om Sara vill följa med ut till Stare idag. Hoppas det, för det hade varit kul! Fast vi var ju där igår, dock, så jag kan ju inte direkt kräva att hon vill.

Och så vill jag ha tillbaka min kamera.. tänk då kunde jag tagit massa söta bilder på Putte igår.. <3 Men så är det bara, den är borta. Det enda jag kan göra nu är att leta lite här och var, inte mer. Jag och Ahang ska typ till garaget och leta där sedan, inte för att jag tror att den ligger där men det är typ enda stället jag inte letat så himla mycket på.

Och så har ahang visat mig hur man lägger in mobilbilder i datan! (tack! <3)

Hejdå! Bloggar ev. mer ikväll!



Hihi, sööötisen Todd med ett alldeles för stort täcke! xD Han hade inte en så väldigt bra dag igår, han var inne i stallet för han kunde inte vara ute då han fick jättemycket styltor under hovarna, men Putte lekte vi med i Paddocken! :)


Snö = :) & ;(

Det enda som är bra med denhär j*kla kramsnön just nu som har landat, det är att allt ser mycket finare ut än om det bara ligger brunt slask på marken..
Fast det gör det ju också.
Men tack vare att det är just KRAMSNÖ så kommer jag inte kunna rida Todd.. troligtvis inte iallafall.
Jag önska att vi kunde köpa ett par shettisboots xD Haha...

Menmen, så kommer det troligen att regna också. Så då kanske kramsnön spolas bort.. vi får hoppas på det.. fast det hade ju ändå varit tråkigt!

Jaja, ska snart ringa Sara så bestämmer vi om vi överhuvudtaget kommer att åka ut..! >.<

Hejdå! ;)

Från mitt fönster just nu, haha meningslös bild men var bara tvungen!! :D

PS. ett speltips är Red Ball på facebook! :)

HAHA OCH SÅ KOMMER JAG MED DET HELT PLÖTSLIGT...

 


USCH och FY för dåligt väder..

Hejhej!

För det första så vill jag bara säga att det här med mobilbilder.. det händer ingenting när jag sätter in usb sladden från mobilen till datan. Första gången stod det att jag var tvungen att installera nåt, men då tryckte jag förstås på "visa ej detta meddelande igen", och nu händer absolut ingenting.
Så vi får väl se om Ahang kan fixa det.

Ni får alltså nöja er med "gamla"  bilder lite grann nu framöver. Och webbilder.

Men igår var det stare, kul! Det blev inte någon mysig långtur direkt, först körde vi lite somvanligt i paddocken, Sara tömkörde Putte och jag red Todd. Sen, efter typ 20 minuter en kvart, så släppte vi dem faktiskt lösa. Putte var ganska okoncentrerad tyckte Sara, och Todd var ganska olydig i början, men när han skötte sig fint, så kände vi att deras bus får komma ut lite. Så vi släppte dem och gissa om de hade kul!
Särskilt Todd! Han galopperade, travade typ som en arab med stora, luftiga steg, huvudet och svansen högt upp och utvidgade näsborrar! Riktigt ögongodis! <3
Putte fick också fram lite arab, men inte lika mycket som Todd!

Så det var roligt, roligt..!

Men men, nu ska det snöa kramsnö och blötsnö i några dagar framöver, så det blir nog inte så mycket ridning. MEN HOPPAS INTE ATT DET SNÖAR IALLAFALL...

Imorgon ska jag och Sara kanske ut till stare, och sedan ska kanske jag och Ahang sova över...

Jaja. Ses imorgon!



Tycker Todd är gullig på denhär bilden när han verkligen tar i när han galopperar! Haha, gud vad de var pigga då!

(Bilderna från Onsdagen 22 December 2010)



På denhär bilden ser Todd ut som en Islandshäst! ;)
(Det var denhär bilden jag menade, Sara! ;) )



Hejdå!

Idag blir det åtminstonne stare!

Hej på er! :)

Haha, vaknade halv 11 idag, inte så vanligt! Brukar oftast vakna runt 9 snåret..
Men jaja, idag blire stare! :)

Haha, vi ska ut om mindre än en timme och hämta Sara och jag har inte gjort nåt alls än, bara gått upp, sett på teve och druckit ett glas äpplejuice! x) Så jag får väl skynda på nu!

Fast pappa spelar poker med sin kompis i köket just nu, hoppas de slutar snart för han ska ju köra oss klockan ett! Och kan han inte det blir ju allt konstigt, jag och Sara har ju bestämt att vi ska hämta henne då.

Jag har iaf lust på en ganka lång, lugn tur med Putte och Todd idag. Inne vid tjärndalen.. fast vi får inte gå alltför långt, då
kommer vi till en jättebrant och stenig backe, och där är det nog jättehalt just nu! I vanliga fall tror man också att de ska halka! xD

Haha, ja men det blir nog lite mobilbilder från stare senare ikväll! :)

Nu ska jag dra på mig kläder, äta nåt snabbt och troligtvis borsta tänderna och sedan så får jag tvinga med pappa ut till bilen så han får köra oss!



Todd <3



Och så lilla Puttis! <3

Nähepp, det blev inget stare iallafall..!

Nej, som sagt.

Men jag har varit hemma, och ätit middag hos farmor med familjen och kusinen Johan och hans tjej Emelie och lekt med farmor och farfars katt stickan, och badat med Ahang! Ett JÄTTEskumbad, skummet bara åkte över kanten och vi fick torka upp, det täckte en hel del av golvet ! xD
Vi har haft jätteroligt, och tvättat oss med en jättegod tvål, och haft i badconfetti, badsalt OCH en badbomb, + en MASSA badskum!! xD
Och sen tvättade vi håret med smultronschampoo och tog inpackning och tvättade kroppen med min nya duschgel! :)

Vi tänkte ta bodylotion också, men det glömde vi, kom jag på nu xD

Haha, aja, nu ska jag äta något smaskens, för jag är välidigt hungrig!

Ses imorn!




Blir väl en hal Staresöndag idag.

Hejsan!

Idag är det ganska halt ute, men ska snart ringa Sara och så ska väl vi vara ute på stare.. fast det känns som att småtjejerna kommer vara där.. >.<
Fast det är ju ganska sent nu, så.

Blir nog lite mobilbilder.
MEN JAG VILL VERKLIGEN HITTA MIN DIGITALKAMERA NU SOM VARIT SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN I 1 MÅNAD NU.. ;(
See you later! :)



Todd ser ut att sova.. :)

Nu har vi ritat hästar! (:

Ritat hästar i två år nu, tycker det är jätteroligt!

Såhär blev min :

Ganska nöjd, faktiskt!

Dåligt ljus så färgerna syntes inte så bra. Följde instruktionerna från Lena Furbergs tecknarskola! :)

(Saras blev också JÄTTEFIN!!!!!!)

Ha det bra så länge, och god natt! :)


Sara är här! :)

Hallojsan!! NYÅRSAFTON IGÅR VAR BARA BÄST! ;D men iallafall..
 
Nu sitter jag här med Sara och vi har.. roligt? Vi vill rida.. vi vill ha egna hästar. Nu vet ni det.
Sara är trött på att inte få rida och hon vill göra det NU. Hon har inte ridit sen första Oktober.

aa..

preciiiiiiiiis.
Exakt, Exelente.

Haha, nejdå, men jag vill både rida och riTa hästar, så vi kanske ska göra det snart, om sara har lust.
Och kanske träna på låten som vi håller på med.

Orkar inte skriva mer nu. Men här e min gamla blogg som jag var tvungen att lägga ner pga att jag glömde lösenordet OCH inte visste vad det var för emailadress till den,
haha jah låter som en wb fjortisbloggare på de första inläggen, klaga inte!

http://alvaahhcaarlssoon.blogg.se/

O . M . G . . .

xD

Imorgon ska vi kanske ut till stare, men det var ju plusgrader igårkväll så massa snö har smält och nu är det jätteisigt så det är inte säkert vi kan gå ut med dom.. :/ Och så kan lika gärna småtjejerna vara där också.



Haha, ja men ha det sålänge! Tjadå!

RSS 2.0